Eersel, Duizel-Noord

Na de vlotte verkoop in 2016, is in het eerste kwartaal van 2017 het startsein gegeven voor de bouw van 21 woningen. In maart 2017 zal Hoedemakers Bouw starten met de bouw van fase 1. Duizel-Noord kenmerkt zich door de fraaie stedenbouwkundige opzet, de openheid naar het buitengebied en de hoge mate van duurzaamheid. 

De kopers zijn in een persoonlijk proces begeleidt door middel van het Droom wordt Woning principe. Dit stelt de toekomstig bewoner in staat om in het ontwerptraject de woning helemaal op zijn of haar persoonlijke woonwensen af te stemmen! Naast de woningen zijn er een aantal bouwkavels verkocht waar kopers zelf gaan bouwen. In het ‘Duizel-Noord’ plan is plaats voor rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

De woningen worden op een prachtige locatie tegen het buitengebied van Duizel, gemeente Eersel gesitueerd. Daarnaast worden verschillende kavels gescheiden door een groenstrook waardoor deze vrij komen te liggen van de bestaande woningen aan de Sint Janstraat.

Op de website van Droom wordt Woning kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een persoonlijk en oriënterend gesprek. De verschillende type woningen, die voor de desbetreffende fase beschikbaar zijn, worden ook hier door de vraag bepaald.

Projecteigenschappen

Projectinformatie

  • Opdrachtgever: Okko Projectontwikkeling BV
  • Status: In ontwikkeling (2017)
  • Aannemer: Hoedemakers Bouw BV te Rosmalen
  • Locatie: Eersel, Duizel-Noord
Locatie: