Succesvol verloop fase 1 Duizel Noord

De eerste woningen van het plan ‘Duizel-Noord’ zijn verkocht, daarmee kan de bouw van de gehele eerste fase, die in totaal 18 woningen omvat, op touw worden gezet!

Door de grote belangstelling is er in fase 1 met verschillende kopers succesvol het ontwerp traject doorlopen. De kopers zijn in een persoonlijk proces begeleidt door middel van het ‘Droom wordt Woning’ principe. Dit stelt de toekomstig bewoner in staat om in het ontwerptraject de woning helemaal op zijn of haar persoonlijke woonwensen af te stemmen!

Inmiddels is er begin september gestart met het bouwrijp maken van de grond. Opvolgend wordt gestart met de bouw van de woningen uit de eerste fase. Naast de 18 woningen zijn er nog een aantal bouwkavels verkocht waar kopers zelf gaan bouwen. In het ‘Duizel-Noord’ plan is plaats voor rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

Door het succes van fase 1 wordt er in september ook meteen gestart met de verkoop van fase 2. Op de website van Droom wordt Woning kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een persoonlijk en oriënterend gesprek. De verschillende type woningen, die voor fase 2 beschikbaar zijn, worden ook hier door de vraag bepaald. De woningen worden op een prachtige locatie tegen het buitengebied van Duizel, gemeente Eersel gesitueerd. Daarnaast worden verschillende kavels gescheiden door een groenstrook waardoor deze vrij komen te liggen van de bestaande woningen aan de Sint Janstraat.