Monument aan Rooise markt met zorg herontwikkeld

Het monumentale pand aan de Markt 12 in Sint-Oedenrode is opgeleverd. Het gemeentelijk monumentaal pand uit de 19 eeuw, heeft een beschermd dorpsgezicht en is daarom zorgvuldig gerenoveerd om haar karakteristieke uitstraling te behouden. De winkelruimte op de begane grond is daarbij in ere hersteld, evenals de twee ruime appartementen op de verdiepingen die mogelijk zijn geworden door de uitbreiding. Het pand is daarbij weer een absolute toevoeging voor het centrale marktplein dat zich kenmerkt door de stijlvolle (rijks)monumentale woningen, winkels en horecagelegenheden.

Gezien deze centrumlocatie en het feit dat het een monumentaal pand betreft, hebben een juiste afstemming met de omwonende, gemeente, aannemer en andere belanghebbende de boventoon gevoerd gedurende de herontwikkeling.

De bouw is gerealiseerd door Aannemersbedrijf Bert der Kinderen B.V. en Architectenbureau Sjef van Griensven is verantwoordelijk voor de architectuur.

Okko Project is van planontwikkeling tot oplevering en nazorg betrokken bij de ontwikkeling aan de Markt 12 in Sint Oedenrode. Okko Project verzorgt zodoende het gehele bouw en projectmanagement inclusief de kwaliteitsborging, daarmee ontzorgen wij de opdrachtgever.