Hoogste punt viering Lochtenburg

Woensdagmiddag werd het hoogste punt van fase twee project Lochtenburg officieel gevierd. Fase 2 van het project aan de Boskantseweg nadert oplevering en het is daarom tijd voor Okko Project en Hoedemakers Bouw om dit met de kopers van zes woningen te vieren.

Dat werd gedaan nadat de vlag werd gehesen door één van de jonge toekomstige bewoners. Nadien was het tijd voor koffie en thee met een gebakje en later mocht men de woningen ook van binnen gaan bekijken. De huizen staan op een prachtige plek in Sint-Oedenrode. Gelegen aan de Dommelzijde heb je ook nog eens een prachtig uitzicht. Helaas zat het weer niet echt mee maar dat mocht de pret niet drukken. Zowel de ouders als hun jonge kroost genoten zichtbaar. 

Op de bouwkavels worden er, middels het concept ‘Droom wordt Woning’  zowel vrijstaand geschakelde als twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd. Het gekozen woningtype kan geheel naar wens, binnen de esthetische en bouwkundige randvoorwaarden, samengesteld worden. De klant bepaalt dus zelf hoe hij/zij wilt wonen.

Kijk ook eens op www.droomwordtwoning.nl.