Feestelijk tekenmoment voormalig gemeentehuis Schijndel

Vlak voor de zomervakantie ontvingen wij het bericht dat Okko de tender van het kantorendeel van het voormalig gemeentehuis van Schijndel heeft gewonnen. Op 28 september, heeft het officiële tekenmoment van het koopcontract plaatsgevonden!

Feestelijk tekenmoment voormalig gemeentehuis Schijndel

Okko gaat het kantorendeel van het voormalig gemeentehuis van Schijndel een tweede leven geven met het plan ‘Amytes’. Het gebouw zal worden getransformeerd tot een appartementengebouw met 16 appartementen, horeca en een groene binnentuin. Daarnaast is een torentje beoogd, met daarin een tiny house met uitzicht op de Markt.

De uitstraling van het gebouw, in Bossche stijl, blijft behouden en zal extra worden benadrukt. Dit noemen we de ‘vintage jas’. Deze vintage jas krijgt een nieuwe voering. Enerzijds vanwege de andere functie die het gebouw zal gaan krijgen, maar zeker ook vanwege de groene binnentuin die hier wordt gecreëerd.

Met het ondertekenen van het koopcontract maken we een feestelijke start met de volgende fase in de ontwikkeling. Okko gaat samen met een adviesbureau, en in overleg met de gemeente aan de slag met de aanpassing van het bestemmingsplan.

Bent u geïnteresseerd in de verdere ontwikkelingen rondom dit plan? Kijk dan op de projectpagina van Amytes.