Gebiedscampagne Roots van start!

Ten zuiden van de Eerschotsestraat in Sint-Oedenrode ontwikkelt Okko een nieuwe woonwijk met 57 eigentijdse en duurzame woningen. Deze gebiedsontwikkeling heeft vanaf vandaag een officiƫle projectnaam: Roots!

Gebiedscampagne Roots van start!

Tot voor kort werd deze gebiedsontwikkeling ‘Eerschotsestraat’ genoemd, simpelweg omdat het plangebied gedeeltelijk aan deze gelijknamige straat in Sint-Oedenrode grenst. Dat kon natuurlijk niet zo blijven. Vandaag is de website live gegaan en is op een zichtlocatie vanaf de A50 een mooi, groot bouwbord geplaatst. GeĆÆnteresseerden voor een woning van Roots kunnen op de website alle huidig beschikbare informatie vinden en zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Behalve de start van de gebiedscampagne is er nog meer nieuws. Want na een langdurig bestemmingsplantraject, dat (helaas) tot aan de Raad van State heeft geduurd, is het bestemmingsplan recent ‘onherroepelijk’ geworden. Daarmee is de gehele bestemmingsplanprocedure afgerond en liggen alle kaders definitief vast voor de realisatie van Roots. Okko is momenteel samen met een team van adviseurs hard aan het werk om het project zo snel als redelijkerwijs mogelijk in verkoop te kunnen brengen. De prognose voor start verkoop van de woningen is najaar 2022.