Hoera, Okko is 20 jaar!

Okko bestaat 20 jaar! Reden genoeg voor een feestje! En tevens een mooi moment om even terug te blikken en vooruit te kijken.

Hoera, Okko is 20 jaar!

Okko Project. Twintig jaar geleden een ‘lege’ naam zonder een specifieke betekenis. Dat was een heel bewuste keuze. Want met de daaraan verbonden belofte ‘ontwikkeling wordt een begrip‘ hebben we voor onszelf de lat hoog gelegd om Okko een eigen identiteit en lading te geven. Nu, twintig jaar later, durven we te stellen dat wij een eigen kijk op het vak projectontwikkeling hebben ontwikkeld en daarmee de naam Okko tot een ‘begrip‘ hebben gemaakt. En daar zijn we maar al te trots op.

In de afgelopen periode hebben we onszelf nog eens kritisch in de spiegel aangekeken. Onszelf afgevraagd; zijn we wie we willen zijn en waar we willen staan? Het antwoord daarop is volmondig ja! Tegelijkertijd blijven we niet stil staan en willen we blijven leren, groeien en verbeteren. En daarbij hoort een nieuwe belofte: ‘Je bent wat je ontwikkelt‘. Met die belofte gaan wij de komende jaren onze koers verder varen en onze stempel drukken op nog vele mooie projecten. En Okko Project? Dat wordt gewoonweg ‘Okko’. Want zo noemde eigenlijk bijna iedereen ons toch al.

Op 20 april hebben we ons jubileum gevierd samen met onze samenwerkingspartners, opdrachtgevers en andere relaties. Ter gelegenheid van onze verjaardag maar ook als bedankje voor eenieder die Okko en haar projecten mede mogelijk heeft gemaakt. Want ‘projectontwikkelen’ doe je immers samen!

Als kers op de taart heeft Okko op het feest, en nu ook officieel online, haar nieuwe logo en huisstijl gelanceerd. En daar wordt Okko blij van!