Kerstgroet van Okko!

Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om even stil te staan, terug te blikken én vooruit te kijken. Wij zijn trots op ons team en alle ‘steentjes’ die we bijdragen aan de vele en diverse projecten waar we bij zijn betrokken.

Kerstgroet van Okko!

Projecten groot en klein. Permanent en tijdelijk. Nieuwbouw en renovatie. In steden en dorpen. Voor eigen rekening en risico en voor opdrachtgevers zoals beleggers en woningbouwcorporaties. Voornamelijk woningbouw, maar soms een uitstapje naar een andere branche. Okko pakt haar projecten met beide handen aan! We hebben de balans opgemaakt. En de omvang van hetgeen Okko met haar samenwerkingspartners voor elkaar bokst concreet proberen te maken. Het zegt natuurlijk lang niet alles, maar het zijn leuke cijfers om te delen!

We hebben in 2023 in totaal 268 woningen opgeleverd, 311 woningen zijn in realisatie en daarnaast zijn er verschillende bestemmingsplan- en vergunningsprocedures lopende waarmee in totaal nog eens 578 woningen gerealiseerd kunnen gaan worden. Daarnaast werken we aan honderden woningen die zich momenteel nog in de spreekwoordelijke ‘pijplijn’ bevinden. Via onderstaande links is meer informatie te vinden over enkele van onze projecten waar we bij zijn betrokken:

Het nieuwe jaar, met al haar kansen en uitdagingen, staat op ons te wachten. Wij zetten ons beste beentje voor! Maar eerst is het tijd voor de feestdagen en een moment van rust en bezinning. Wij wensen iedereen mooie, fijne en gezellige feestdagen en alle goeds en geluk voor het nieuwe jaar!

Proost, namens alle Okko-collega’s!