Start verkoop Roots Sint-Oedenrode!

Okko ontwikkelt in het oosten van Sint-Oedenrode een nieuwbouwwijk met 57 eigentijdse en duurzame woningen in verschillende typologieën. Vandaag is de verkoop van de 35 koopwoningen in het plan officieel van start gegaan!

Start verkoop Roots Sint-Oedenrode!

Het project Roots omvat in totaal 56 woningen in verschillende woningtypen. In het plan zijn 35 koopwoningen opgenomen, bestaande uit tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patiowoningen. Daarnaast omvat Roots 21 appartementen, welke zijn bestemd voor de huursector.

Vandaag is de verkoop officieel van start gegaan. De makelaars staan in de startblokken, er ligt een mooie brochure klaar en de projectwebsite is gelanceerd! Geïnteresseerden kunnen hier alle informatie over de woningen vinden en downloaden. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich via de website registreren en inschrijven voor de woning van hun voorkeur. De inschrijftermijn loopt van 20 december 13.00 uur t/m 4 januari 23.59 uur. De woningen worden uiterlijk 12 januari toegewezen. Meer weten? Check www.roots-sintoedenrode.nl voor meer informatie.