Welkom Joep, Patricia en …?

Graag stellen wij onze nieuwe medewerkers aan jullie voor. Sinds september is Joep Kruijning bij ons in dienst getreden en begin dit jaar hebben we tevens Patricia Hulsman bij Okko mogen verwelkomen! Beide collega’s vervullen de functie van junior projectmanager en werken aan diverse projecten en voor verschillende opdrachtgevers.

Welkom Joep, Patricia en …?

Met haar TU-master in architectuur liggen de expertises en interesses van Patricia voornamelijk bij conceptontwikkeling, het ontwerpproces en transformatieopgaven. Maar zeker ook het brede spectrum en de afwisseling van het vak spreken Patricia erg aan.  Joep zijn interesse gaat vooral uit naar de diversiteit in projecten en samenwerkingsverbanden en de drijfveer om projecten van begin tot eind te realiseren. De ervaring die Joep bij diverse andere bedrijven in de sector opdeed gaat hij bij Okko samenbrengen in zijn rol als projectmanager.

Meer weten? Op ons teampagina stellen ze zich graag aan je voor! Met de komst van Joep en Patricia groeit het team van Okko naar 15 personen. En wat ons betreft blijft het daar niet bij! We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste duizendpoot die onze (nu nog) eenkoppige afdeling officemanagement komt versterken!

We zoeken een gastheer-/vrouw met een sociaal karakter en representatief voorkomen. Iemand die graag voor anderen klaarstaat en energie krijgt van regelen, plannen en organiseren. Als officemanager zorgt je ervoor dat het dagelijkse reilen en zeilen van Okko op rolletjes verloopt. Een onmisbare schakel en fijne teamspeler. Ben of ken je degene die Okko zoekt? Bekijk de vacature en wie weet tot binnenkort!