Roel van Hagen

Senior Adviseur / Projectontwikkelaar

Roel studeerde Land-, Water- en Milieubeheer aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein en daarna Civiele Techniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Beide studies heeft hij succesvol afgerond. Roel is een ervaren en allround professional met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van nieuwe woon- en leefomgevingen. Hij is breed georiënteerd en heeft uitgebreide expertise op het gebied van concept-, gebieds- en vastgoedontwikkeling, projectmanagement, ruimtelijke ontwikkeling, contractvorming en marketing/sales.

Roel is zijn werkcarrière gestart bij Aveco de Bondt, het huidige ingenieursbureau van Volker Wessels. Vervolgens is hij gaan werken bij Grontmij, waarbij de focus lag op integrale gebiedsontwikkeling. In deze fase van zijn carrière is de interesse in vastgoedontwikkeling ontstaan: zo heeft Roel circa 10 jaar gewerkt bij Heijmans Vastgoed en vervolgens 4 jaar bij Hurks Vastgoed. In deze jaren was Roel verantwoordelijk voor diverse risicodragende ontwikkelingen. Om zijn ondernemerschap verder te tonen heeft Roel besloten zijn carrière voort te zetten bij Okko Project.

Naast zijn professionele carrière is Roel een avonturier en maakt hij graag verre reizen, ontdekt hij graag nieuwe dingen en sport Roel veel. Zijn drijfveren zijn ondernemen, doorzetten, resultaten boeken, integriteit, vriendelijk, gezellig, ruimdenkend, oplossingsgericht, commercieel en klant- en mens gericht (mensen-mens).