Het verhaal
van Okko

Hoe Okko naar de wereld kijkt, is het resultaat van twintig jaar meedraaien in het vak. Okko heeft zijn sociaal-maatschappelijke kijk op projectontwikkeling- en management niet alleen vertaald naar tientallen prachtige woonwijken, herbestemmingen en complete gebiedontwikkelingen, maar ook naar de manier waarop Okko in het vak staat.
In onderstaand filmpje vertelt Okko u graag meer hierover.

Okko heeft het vermogen om de (verborgen) potentie van ontwikkellocaties te vertalen naar concrete en haalbare projecten. Okko opereert voornamelijk in zuidoost Brabant, met een focus op woningbouw. Maar ook zorg-, winkel- en bedrijfsvastgoed is Okko niet vreemd. Verbeeldingskracht gekoppeld aan harde financiële doorrekeningen stellen ons in staat te ‘zien’ wat voor anderen nog verborgen ligt. Okko staat daarbij vooral in haar kracht bij binnenstedelijke ontwikkelingen. Niet alleen omdat dit vele uitdagingen brengt, maar ook omdat daar reeds een bestaande leefwereld is. Het is de kunst om aan die leefwereld waarde toe te voegen met de realisatie van projecten. Want projectontwikkeling gaat verder dan grond en stenen. Het gaat om het goed en verstandig benutten van ruimte en het realiseren van nieuwe toekomsten. In de breedste zin van het woord. Want de ontwikkelingen van vandaag zijn van betekenis voor onze leefomgeving van morgen. Voor Okko bestaat er dan ook niets anders dan maatschappelijk ondernemen; dat zit in de genen. En dat ondernemen? Dat doet Okko op eigen houtje en onafhankelijk van andere partijen.

De waarden van Okko

Zinvol als Okko

Wat Okko doet, gebeurt om een verschil te maken. Wij zijn gedreven de juiste dingen te doen én de dingen juist te doen. Door met trots aan impactvolle projecten bij te dragen, wil Okko van blijvende betekenis zijn.

Origineel als Okko

Okko kan best een tikkeltje eigenwijs uit de hoek komen. Met een duidelijke kijk op de dingen die ons bezighouden, zorgen we er koste wat het kost voor dat we onze originaliteit nooit loslaten.

Toegankelijk als Okko

Bij Okko geen eilandjes of ivoren torens. Geen drempels of barricades. Open zijn en open staan. Voor mensen, ideeën en andere zienswijzen. Daar draait het bij Okko om. Iedereen hoort erbij en iedereen wordt gehoord.

Onafhankelijk als Okko

Al sinds Okko in 2001 het levenslicht zag, varen we wel op een bevrijdende onafhankelijkheid. Op onze eigen keuzes, beslissingen en verantwoordelijkheden. Want alleen waar verborgen agenda’s ontbreken, kunnen integere partnerships bestaan.

Deskundig als Okko

Kennis delen is kennis kweken. Voor Okko is deskundigheid geen uithangbord, maar een welkomstmat. Okko nodigt iedereen van harte uit om deskundigheid te brengen of te halen, want juist zo kom je samen verder.