Mirian Broere

Junior Projectmanager
Mirian Broere

In 2012 begon Mirian haar HBO opleiding ‘Vastgoed en Makelaardij’ aan de Fontys Hogeschool. Mirian vervulde bij ons haar meeloopstage in studiejaar 2 en dat beviel voor beide partijen buitengewoon. Zij heeft daarna voor haar minor een half jaar in Italië gestudeerd. Haar afstudeerstage heeft zij bij Sweco Vastgoedmanagement (voorheen Grontmij Vastgoedmanagement) afgerond. Nog voor het daadwerkelijke papiertje getekend was, schudden Okko en Mirian elkaar de hand en is zij in juni 2016 ‘opnieuw’ in dienst getreden.

Mirian had echter nog niet genoeg van het studeren en besloot na haar Bachelor een Master Facility and Real Estate te volgen, welke zij inmiddels succesvol heeft afgerond. Zo is Mirian een welkome toevoeging aan het team met haar commerciële kijk op het vastgoed. Haar persoonlijke interesses liggen in het vastgoedmanagement, het kunnen toevoegen van waarde op diverse levels en vastgoedinvesteringen.

Stil zitten is niet echt iets voor Mirian. In haar vrije tijd is zij graag met vrienden en familie, reist zij het liefst naar verre bestemmingen, geniet zij van gave stedentrips en houdt erg van muziek.