Breda, Driesprong

Driesprong Breda is een herontwikkelingswijk waar Okko met haar concept Droom wordt Woning 38 woningen heeft gerealiseerd.

Het is snel gegaan nadat WonenBreburg, Okko benaderde om een klein deel, zes van de in totaal 46 kavels, in De Driesprong te Breda te ontwikkelen. Okko had daarbij een optie om bij succes nog twintig kavels te ontwikkelen. Uiteindelijk heeft Okko binnen slechts één jaar na het starten van de ontwikkeling niet alleen de voor hen beschikbare 20 kavels met hun klanten ontworpen maar ook nog eens 18 woningen extra! Door de grote belangstelling en het verkoopsucces zijn in de Driesprong Breda door Okko in samenwerking met de kopers 38 woningen gerealiseerd. De laatste vijf woningen zijn gebouwd volgens het “energie 0” principe.

Door het Droom Wordt Woning concept kiest de koper zelf de architectuurstijl en de grootte van de woning. Men kan het kavel per 30 cm breedte uitbreiden, te beginnen bij 5.7 meter. De diepte is afhankelijk van het perceelnummer. Daarnaast hebben kopers de woningindelingen geheel zelf kunnen kiezen.

Opdrachtgever
Programma
  • 38 geschakelde woningen (tussen en hoekwoningen) waarvan 5 “energie 0” woningen
Projecteigenschappen
  • Architectuur en indeling naar wens kopers
  • Breedte woning van 5,1m tot 8.1m
  • Ontwikkeld middels Droom wordt Woning
  • Hoogwaardig en onderhoudsvrij materiaalgebruik
Projectinformatie

Opdrachtgever: Okko Projectontwikkeling BV
Status: Opgeleverd oktober 2014-november 2015
Architect: van Helmond Zuidam architecten
Aannemer: Hoedemakers Bouw
Locatie: Breda